De Mintons VZW

Als badmintonclub staan we open voor iedereen, van jong tot oud en ongeacht het geslacht , de etnische afkomst of de fysieke of mentale mogelijkheden van een persoon.

Een belangrijke aspect in ons clubgebeuren vormt zich in het aanbod van een uitgebreide jeugdopleiding en dit volgens het Panathlon Charter. Van dit laatste wordt elke pedagogisch geschoolde lesgever in kennis gesteld.

Verder lijkt het een aangewezen taak van ons om als club het beoefenen van de badmintonsport en de badmintonsport op zich te promoten in al zijn vormen. Via het organiseren van clubavonden, tornooien, competities, lesreeksen,… trachten we dit uit te dragen.

Vermits we ook vinden dat onze sportclub niet enkel een plaats is om de badmintonsport te beoefenen, leggen we ook een belangrijk accent in de uitbouw van de samenhorigheid binnen de club. Via allerlei weerkerende of eenmalige activiteiten laten we deze samenhang in de club floreren. Deze activiteiten bevinden zich hierbij zowel op cultureel, folkloristisch, gastronomisch als sociaal terrein.

Secretaris De Mintons VZW

Weyn Franky

 

 

Belangrijke data

Zaterdag  18/05/2019 Smash-Party in feestzaal op Red Star Waasland

Woensdag 29/05/2019 - Eindactiviteit voor onze jeugdleden in het Bowlingpaleis Sint Niklaas