Wil je ook eens iets anders dan een ganse dag in je zetel zitten met een krant en een pintje: Kom dan op een woensdagnamiddag, tussen 13 en 15u, eens kijken en proberen in sporthal De Klavers in Belsele, Sint Andriesstraat 1. Daar spelen iedere week een 25-tal 50+-ers onder elkaar recreatief badminton.

Wie zijn wij ?

Wij zijn allemaal 50+-ers, en als ze er allemaal zijn, zijn we met liefst 35, dames en heren, van elk niveau Ben je absoluut beginner: geen probleem: wij geven de nodige initiatie en geven u daarna ten gepaste tijde de gelegenheid om u sportief te meten en uit te leven in onderlinge gezellige wedstrijdjes met en tegen leeftijdsgenoten. Je hoeft zelfs geen shuttles mee te brengen: zij zijn in het lidgeld begrepen.

Wij maken deel uit van Badmintonclub De Mintons vzw, aangesloten bij Badminton Vlaanderen en dus ook verzekerd voor zowel lichamelijke ongevallen, als voor burgerlijke aansprakelijkheid. Bovendien krijg je ook driemaandelijks het Badmintonmagazine.

 

 

 

Belangrijke data

Zondag 02.02.2020 opening feestjaar '50 jaar De Mintons' met familienamiddag en nieuwjaarsreceptie in sporthal De Witte Molen 

Zaterdag 04.04.2020 9-18u clubkampioenschap in sporthal De Witte Molen gevolgd door een quiz '50 jaar De Mintons' 

Zaterdag 06.06.2020 van fiets- en wandeltocht met startpunt sporthal De Klavers te Belsele 

Woensdag 27 mei 2020 eindactiviteit jeugd in het bowlingpaleis