Welkom

Wil je een sporten op een recreatieve manier, in een familiale sfeer, zonder de verplichting van wekelijkse competities en tornooien, maar met toch voldoende uitdaging ?

Dan is recreant zijn bij Badminton Club De Mintons v.z.w. zeker iets voor jou. Badminton Club De Mintons v.z.w. is aangesloten bij Badminton Vlaanderen. We houden je op de hoogte van recreantenontmoetingen, recreantenmeerdaagses, enz. Verder ontvangt elk lid driemaandelijks het Badminton Magazine (één per adres). Als lid van Badminton Vlaanderen beschik je over een verzekering die zowel lichamelijke ongevallen dekt als burgerlijke aansprakelijkheid.

Speelgelegenheid :

Je kan 2 keer per week vrij spelen, daarnaast bieden we ook training aan. Er is een initiatietraining voor beginnende spelers, iedere vrijdag van 19h30 - 20h30. Voor de meer gevorderde spelers is er maandelijks een gevorderde recreantentraining, de data worden in  de loop van het jaar doorgestuurd naar de recreatnen.

Bijkomende info vind je ook in het algemeen inlichtingenformulier.

Recreantenstatuut

Een recreant mag niet deelnemen aan tornooien en competitie uitgezonderd de provinciale kampioenschappen en één eigen clubtornooi (d.w.z. organiseert de club meerdere tornooien, mag men maar aan één deelnemen). Een Recreant mag wel deelnemen aan recreantenontmoetingen ( recreantentornooien).

In de rubriek tornooien, vind je een overzicht van recreantentornooien van bevriende clubs.

Welke Activiteiten bieden wij aan :

Familiemiddag met nieuwjaarsreceptie in januari - Mosselsouper op 11 november Nationaal D tornooi (recreanten) in maart – mogelijkheid tot deelnamen aan recreantencircuit binnen de PBO - Clubkampioenschap in februari – Smashparty

 

Belangrijke data

Zaterdag  18/05/2019 Smash-Party in feestzaal op Red Star Waasland

Woensdag 29/05/2019 - Eindactiviteit voor onze jeugdleden in het Bowlingpaleis Sint Niklaas